Työntekijäkokemuksen parantaminen

Kun työntekijäsi saavat loistaa, yrityksesikin loistaa

Useiden tutkimusten mukaan työntekijäkokemukseen panostavat yritykset voivat muita paremmin, ne tekevät enemmän voittoa ja niillä on parempi kannattavuus. Fiiliksillä on töissä merkitystä, sillä yrityksissä, joissa johdetaan työntekijäkokemusta, on

 • Pienempi vaihtuvuus - vähemmän rekrytointikustannuksia
  Useiden tutkimusten mukaan yrityksissä, joissa panostetaan työntekijäkokemukseen, ihmiset tulevat jäädäkseen ja suosittelisivat työpaikkaansa muille.

 • Tyytyväisemmät työntekijät - tehokkaammat työntekijät
  Kun ihmiset tuntevat olevansa arvostettuja, he antavat enemmän itsestään ja potentiaalistaan työnantajan käyttöön. He ovat myös sitoutuneempia työhönsä.

 • Tyytyväisemmät asiakkaat
  Työntekijä, joka kokee, että hänestä pidetään huolta, ja jolla on töissä hyvät fiilikset, antaa asiakkaallekin vähän extraa.

 • Parempi työnantajamielikuva
  Karavaani kulkee ja puskaradio soi. Tyytyväiset työntekijät ovat yrityksesi parhaita lähettiläitä ja houkuttelevat yritykseesi parhaita osaajia. Yksi tärkeimmistä tekijöistä työpaikan valinnassa on mielikuva yrityksestä työnantajana ja siihen vaikuttaa suuresti se, mitä yrityksestä puhutaan.

Haluatko jutella lisää työntekijäkokemuksen hyödyistä? Varaa aika asiantuntijalta

Mikä työntekijäkokemus?

Työntekijäkokemus on se fiilis, joka ihmisillä on työstään. Siihen vaikuttaa se, mitä työnantaja tarjoaa vastineeksi työntekijän ajasta, intohimosta, sitoutumisesta, asiantuntijuudesta jne. Jos työnantaja vastaa työntekijän tarpeisiin, haluihin ja odotuksiin kiitettävästi, on työntekijäkokemus hyvä.

Työntekijäkokemuksen parantaminen - palvelupaketit

Työntekijäkokemuksen kehittämiseen on tarjolla peruspaketti, jota voi räätälöidä ekstra- ja irtopalikoilla tarpeen mukaan, sekä pikakartoituspalvelu.

Lue lisää alta!

Varaa etätapaaminen tai laita viestiä!

Haluatko jutella kanssani? Tästä voit varata ilmaisen puolen tunnin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

Peruspaketin räätälöinti

Extra-palikat työntekijäkokemuksen kehittämiseen ovat palveluita, jotka voidaan liittää peruspakettiin.

Työntekijäprojektin sisäinen markkinointi

On tärkeää, että koko henkilöstö on sitoutunut ja motivoitunut yhteiseen muutosprojektiin ja siksi projektista viestiminen on tärkeää. Toteutan sisäisen markkinoinnin ennen ja jälkeen projektin sekä tarpeen mukaan sen aikana.

Suunnitelman toteuttaminen

Hyvin kartoitettu ja suunniteltu on jo melkein valmis, mutta vaatiihan se tosiaan sen toteuttamisenkin. Onko teillä resursseja tehdä se itse vai jutellaanko? Tulen mielelläni jatkamaan töitä ja implementoimaan suunnitellut muutokset.

Luennot

Tulen mielelläni puhumaan työhyvinvoinnista ja positiivisesta organisaatiosta tai ratkaisukeskeisestä työyhteisöstä teidän porukalle. Voimme myös räätälöidä luennon täysin teidän tarpeisiinne. Luento on erinomainen kick off ja alustus työhyvinvoinnin kehittämisen projektille.

Irtopalikat liittyvät vahvasti työntekijäkokemuksen kehittämiseen, mutta niitä voi helposti toteuttaa myös omina itsenäisinä palikoinaan.

Sisäinen viestintä

Tuntuuko, ettei tieto kulje tai että yrityksen sisäinen vuorovaikutus kaipaa kehittämistä? Kartoitetaan nykytilanne ja mietitään teidän tilannetta sitten! Kartoituksen pohjalta teen  toimenpide-ehdotukset, jonka jälkeen voimme miettiä miten jatketaan.
Lue lisää

Coaching

Ratkaisukeskeinen coaching ja fasilitointi ovat tehokas tapa pysähtyä hetkeksi reflektoimaan, ideoimaan ja suunnittelemaan. Erilaisia coaching-mahdollisuuksia löytyy kaikkiin tarpeisiin.

Lue lisää coaching-sivulta

Luennot

Olisiko luento ja työpaja hyvä ohjelma tyky-päivälle? Tulen mielelläni puhumaan työhyvinvoinnista ja positiivisesta organisaatiosta tai ratkaisukeskeisestä työyhteisöstä teidän porukalle. Voimme myös räätälöidä luennon täysin teidän tarpeisiinne.

Varaa etätapaaminen tai laita viestiä!

Haluatko jutella kanssani? Tästä voit varata ilmaisen puolen tunnin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!
Copyright 2021 © Kjarkur
Tietosuojaseloste