Työntekijäkokemuksen ja sisäisen viestinnän kehittämisen avuksi

Koulutus & valmennus yrityksille

Onko organisaatiossanne suuria muutoksia ja siksi epävarmuutta ja huonoa ilmapiiriä? Vai onko tiimeissä kenties havaittavissa tehottomuutta ja motivaation puutetta? Tarvitseeko yrityksenne lisää innostusta?

Ratkaisu voi löytyä esim.

  • ratkaisukeskeisestä valmennuksesta joko kokonaisille tiimeille tai yksilöille
  • vahvuuskartoituksesta ja vahvuuksilla johtamisesta
  • puheenvuorosta esimerkiksi yrityksen yhteisessä päivässä aiheena innostuksen syntyminen ja innostuksen johtaminen työpaikalla
  • outplacement-palvelusta muutosneuvotteluiden jälkeen

Koulutukset ja valmennukset

Mistä lisää innostusta työpaikalle?

Innostus tukee luovuutta ja kekseliäisyyttä, motivoi ja sitouttaa. Innostus myös tarttuu ja moninkertaistuu työyhteisössä. Innostunut henkilöstö on tehokasta ja tuottavaa. Kysy lisää ja pyydä innostuksen asiantuntija puhumaan henkilöstöllenne!
KYSY LISÄÄ

Sisäisen viestinnän valmennus

Sisäisen viestinnän kehittäminen on yhteisen kulttuurin johtamista. Valmennuksen avulla johto ja esihenkilöt ymmärtävät oman tärkeän roolinsa yrityksen tiedonkulussa ja vuorovaikutuksen mahdollistamisessa.
KYSY LISÄÄ

Ratkaisukeskeinen coaching

Coachauksella voidaan ennaltaehkäistä uupumista ja mielenterveyden häiriöitä. Tiimi-coachauksella hitsataan tiimiä yhteen, tehdään tiimistä tehokkaampi ja saavutetaan tavoitteet.
LUE LISÄÄ

VOIMAKEHÄ®-vahvuusvalmennus

Saadessaan käyttää vahvuuksiaan työssään, ihminen kokee onnellisuutta ja työn imua. Vahvuuksien johtaminen tuo mukanaan innostusta, tehokkuutta ja tuottavuutta. Siitä on hyötyä myös esim. rekrytoinnissa. Vahvuus-valmennus on mahdollista tiimeille ja yksilöille. 
LUE LISÄÄ

Työnantajavastuullisuudesta kilpailuvaltti

Kilpailu parhaista osaajista on kovaa ja myös nykyisten työntekijöitten pitäminen tyytyväisinä ja talossa on tärkeää. Rekrytoinnin kustannukset ovat korkeat ja perehdyttämiseen menee aikaa. Kova vaihtuvuus myös tarkoittaa tietopääoman katoamista yrityksestä ulos. Vastuullisella henkilöstöhallinnolla ja työntekijäkokemukseen panostamalla poistat sitoutumisen ja motivaation esteitä ja viet yrityksesi kannattavaan kasvuun.
LUE LISÄÄ

Outplacement-palvelu: työllistymisvalmennus muutosneuvottelut kohtaavalle

Rekryagentti-palvelu on tarkoitettu yrityksille, joissa muutosneuvottelujen lopputuloksena päädytään irtisanomaan henkilöstöä. Muutosturvalain mukaan työnantajalla on tietyt velvollisuudet kustantaa valmennusta tai koulutusta irtisanomisaikana tai työttömyyden alussa. Yhteistyössä Kjarkur ja HiljainenRekry.
LUE LISÄÄ

Laita viestiä!

Haluatko jutella kanssani? Ota yhteyttä, kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö. Jutellaan pian lisää!
Copyright 2023 © Kjarkur
Tietosuojaseloste