Kjarkur-coaching

Vahvuudet käyttöön ja uraunelmista totta

Tuntuuko työnhaku haastavalta? Kaipaatko apua omien vahvuuksiesi ja osaamisesi kartoittamiseen ja kiteyttämiseen? Ovatko työnhaun dokumentit päivitystä vailla tai tarvitsetko sparrausta työhaastattelua varten?

Tai ehkä tarvitset coachausta tulevaisuuden ura-, hyvinvointi- tai painonhallintatavoitteiden  saavuttamiseksi? Tai ihan vain ajatusten selkeyttämistä?

Kjarkur-coach on sinua varten.

Suoritatko elämääsi vai elätkö unelmaasi?

Haluatko muutosta ja samalla nauttia matkasta?

Voimavarakeskeisessä verkkovalmennuksessa oivallat, miten lisätä elämääsi merkityksellisyyttä ja saat konkrettisia työkaluja unelmasi toteuttamiseksi ja oman toivetulevaisuutesi saavuttamiseksi.

Lue lisää ja varaa ilmainen tutustumispuhelu!

Miten työnhakusparraus etenee?

Alkutapaamisessa kartoitan tämän hetken tilanteesi, tulevaisuuden toiveitasi ja tarpeitasi sparraukselle. Kerron sinulle miten ajattelen voivani auttaa sinua ja millaisia keinoja minulla on siihen. Näitä ovat esim.

 • Vahvuuskartoitus laajaan vahvuuskäsitykseen perustuvalla VOIMAKEHÄ®-työkalulla. Lisäksi keskustelemme siitä, miten vahvuuksia voi sanoittaa, miten niitä voi hyödyntää työnhakuprosessissa ja millaisiin työtehtäviin niitä voisi hyödyntää. Lue lisää VOIMAKEHÄ®-valmennuksesta
 • Työnhakudokumenttien päivitys voi olla tarpeen, jos edellisestä työnhaustasi on aikaa. Autan myös tekemään niistä erottuvat ja rekrytoijaa palvelevat.
 • Työhaastattelun sparraus: Työhaastattelussa onnistuminen voi vaatia harjoitusta. Varsinkin, jos edellisestä haastattelusta on jo aikaa, on hyvä muistella mitä haastattelussa tapahtuu ja mitkä ovat tavallisimpia kysymyksiä. Autan sinua myös miettimään parhaat vastaukset noihin kysymyksiin oman vahvuuskarttasi avulla.
 • LinkedInin valjastaminen työnhaun työkaluksi. Autan sinua hiomaan LinkedIn-profiilisi erottuvaksi ja ammattimaiseksi ja valmennan sinua ammatillisen näkyvyytesi lisäämiseksi LinkedInissä.

Ratkaisukeskeinen coaching auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tekemään unelmistasi totta

Ratkaisukeskeisellä coachingilla autan sinua määrittelemään tavoitteesi ja liikkumaan sitä kohti omia vahvuuksiasi ja voimavarojasi hyödyntäen. Ratkaisukeskeisen coachingin vaikutuksia ovat mm.

 • Itseluottamuksen parantuminen
 • Parempi luottamus tulevaisuuteen
 • Omien vahvuuksien tunnistaminen ja käyttöönotto

Voit liittää ratkaisukeskeisen valmennuksen osaksi uravalmennusta tai käyttää sitä apunasi minkä tahansa ongelman ratkaisussa. Olen auttanut asiakkaitani mm.

 • Parisuhdeongelmissa
 • Elämäntapamuutoksessa
 • Väitöskirjaprosessin haltuunotossa
 • Oman työn tuunaamisessa ja työnilon löytymisessä
 • Uupumuksen selättämisessä

Hinnasto

Työnhakusparraus
99 €/h
Vahvuuskartoitus
299 €/h
Ratkaisukeskeinen coaching
140 €/45 min
(Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa ensimmäinen tapaaminen on kestoltaan 90 min ja seuraavat 45 min. Suositus tapaamismäärä on 1-3 kertaa; jopa yksi kerta voi auttaa, mutta kertoja voidaan sopia niin monta kuin tarpeen.)

Laita viestiä!

Haluatko jutella kanssani? Ota yhteyttä, kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö. Jutellaan pian lisää!
Copyright 2023 © Kjarkur
Tietosuojaseloste