Kjarkur-coaching

Kohti hyvinvointia ja tavoitteita vahvuuksia hyödyntämällä

Olen IASTI:n sertifioima ratkaisukeskeinen coach, voimakehävalmentaja ja kurssitettu fasilitaattori.

Lue alta esimerkkejä coaching-palveluistani.

Coachia sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus!

Yksilö- ja tiimi-coaching muutostilanteessa

Yritysfuusio, yt-neuvottelut, organisaatiomuutos ja muut suuret muutokset aiheuttavat epävarmuutta ja stressiä. Coaching auttaa pääsemään myllerryksestä yli asettamalla henkilökohtaiset tai tiimin tavoitteet ja luomalla coachin fasilitoimana suunnitelma niihin pääsemiseksi. Epävarmuus hälvenee, kun huomataan, että muutoksen aiheuttamasta stressistä huolimatta ihmisillä on voimaravat ja vahvuudet päästä siitä yli ja orientoitua tulevaisuuteen.

Urasuunnittelu

Organisaatiomuutoksessa ja yt-neuvottelujen aikaan voi olla hyvä tarjota työntekijöille apua heidän vahvuuksiensa löytämisessä uuden edessä. Irtisanotuillekin jää yrityksestäsi parempi fiilis, kun tarjoat heille urasuunnittelua tulevaisuutta varten.

Yksilö-coachaus

Esihenkilö-coachaus, ura-coachaus, työssäjaksaminen, elämäntaparemontit, jne. Mikä tahansa aihe sopii coachauksen aiheeksi. Tärkeintä on saada asiakkaan pään sisäistä meteliä järjestyksellä hiljaisemmaksi. Vaikkei meteliä olisikaan, pysähtyminen omien ajatusten ja tavoitteiden äärelle tekee hyvää ihan kenelle tahansa.

Tiimi-coaching

Onko tiimissä havaittavissa tehottomuutta? Eikö tavoitteisiin päästä? Ovatko prosessit hukassa? Tai haluatteko ehkä vain parantaa tiimin yhteishenkeä ja fiilistä? Ratkaisukeskeisellä coachingilla laitamme tiimityön kondikseen.

In-house coach

Anna työntekijöillesi työsuhde-etuna oma coach. Coach istuu toimitiloissanne esim yhtenä päivänä kuukaudessa ja kuka tahansa voi varata ajan tullakseen juttelemaan.

Voimakehä(R)-vahvuuskartoitukset

Kun ihminen voi hyödyntää työssään omia vahvuuksiaan laaja-alaisesti, toimii hän "voimavyöhykkeellään", joka on innostuksen ja hyvinvoinnin optimaalinen vyöhyke. Vahvuuksien hyödyntäminen on yhteydessä lukuisiin organisaatiotason myönteisiin tuloksiin, kuten tuottavuuteen, tuloksellisuuteen ja parempaan asiakaspalveluun. Siksi nykypäivän organisaatioiden menestystekijänä on henkilöstön vahvuuspotentiaalin tunnistaminen ja aktivoiminen.
Lue vahvuuksien käytön hyödyistä täältä.

Varaa etätapaaminen tai laita viestiä!

Haluatko jutella kanssani? Tästä voit varata ilmaisen puolen tunnin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!
Copyright 2021 © Kjarkur
Tietosuojaseloste