Työntekijäkokemuksen kehittäminen

Työntekijäkokemus on se fiilis, joka ihmisellä on töissä, työtä tehdessään ja työtään ajatellessaan. Se on se maanantaifiilis - eikä sen tarvitse olla blääh!

Se on se fiilis, joka kertoo huvittaako työntekijöitäsi antaa koko intohimonsa yrityksesi käyttöön, kiinnostaako heitä yrityksesi menestys nyt ja parhaassa tapauksessa vielä yrityksestäsi lähdettyäänkin.

Hyvä työntekijäkokemus on yrityksen kilpailuvaltti.

Tiedätkö millainen fiilis sinun henkilöstölläsi on maanantaiaamuna?

Ota yhteyttä, niin selvitetään! Kattavan kartoituksen avulla analysoimme työntekijäkokemuksenne ja teemme toimenpide-ehdotukset. Luonnollisesti autamme myös toteuttamaan toimenpiteet.

Sisäisen viestinnän kehittäminen

Toimiva sisäinen tiedonkulku on olennainen osa yrityksen tehokasta toimintaa ja työntekijäkokemusta. Kun kaikki tietävät, mistä tieto löytyy, ei aikaa mene tiedon hakemiseen, vaan ihmiset voivat keskittyä työhönsä. Toki sisäinen viestintä on myös muuta kuin virallista tiedonkulkua. Se on myös kahvihuonekeskusteluja ja kokousetikettejä, se on epävirallisissa hetkissä jaettuja tiedonmurusia ja ideoiden heittelyä. Se on ilmapiirin luomista ja kehonkieltä. Se on yhteisen kulttuurin luomista.

Miten teillä tieto kulkee?

Kartoitetaan teidän sisäinen tiedonkulkunne ja mietitään miten sitä voisi tehostaa!

Coaching ja fasilitointi

Välillä on hyvä pysähtyä hetkeksi, järjestellä pään sisällä vallitseva myllerrys ja keskittyä tavoitteeseen. Joskus tiimi kaipaa yhteisen sävelen löytymistä tai suunnitelmaa siitä, miten tavoitteisiin päästään.

Silloin coach auttaa ja fasilitaattori fasilitoi.

Coachauksella voidaan ennaltaehkäistä uupumista ja mielenterveyden häiriöitä, siksi se on oivallinen tapa lisätä työhyvinvointia. Tiimi-coachauksella hitsataan tiimiä yhteen, tehdään tiimistä tehokkaampi ja saavutetaan tavoitteet.

Interim-asiantuntija

Interim-asiantuntija on varteenotettava vaihtoehto, kun tehtävät kaipaavat tekemistä, mutta omat resurssit eivät riitä. Näin voi olla esimerkiksi sisäisen viestinnän kehittämisen suhteen tai työntekijäkokemuksen johtamisessa.

Voit ostaa yrityksellesi interim-ammattilaisen määräajaksi tai toistaseksi voimassa olevalla sopimuksella, koko- tai osa-aikaisesti.

Kustannusvertailu osoittaa, että interim-palvelu on hinnaltaan kilpailukykyinen ratkaisu konsultin tai määräaikaisen työntekijän käyttöön verrattuna.

Varaa etätapaaminen tai laita viestiä!

Haluatko jutella kanssani? Tästä voit varata ilmaisen puolen tunnin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!
Copyright 2021 © Kjarkur
Tietosuojaseloste