Työntekijäkokemuksen kehittäminen

Työntekijäkokemus on se fiilis, joka ihmisellä on töissä, työtä tehdessään ja työtään ajatellessaan. Se on se maanantaifiilis - eikä sen tarvitse olla blääh!

Se on se fiilis, joka kertoo huvittaako työntekijöitäsi antaa koko intohimonsa yrityksesi käyttöön, kiinnostaako heitä yrityksesi menestys nyt ja parhaassa tapauksessa vielä yrityksestäsi lähdettyäänkin.

Hyvä työntekijäkokemus on yrityksen kilpailuvaltti.

Tiedätkö millainen fiilis sinun henkilöstölläsi on maanantaiaamuna?

Ota yhteyttä, niin selvitetään! Kattavan kartoituksen avulla analysoimme työntekijäkokemuksenne ja teemme toimenpide-ehdotukset. Luonnollisesti autamme myös toteuttamaan toimenpiteet.

Sisäisen viestinnän kehittäminen

Toimiva sisäinen tiedonkulku on olennainen osa yrityksen tehokasta toimintaa ja työntekijäkokemusta. Kun kaikki tietävät, mistä tieto löytyy, ei aikaa mene tiedon hakemiseen, vaan ihmiset voivat keskittyä työhönsä. Toki sisäinen viestintä on myös muuta kuin virallista tiedonkulkua. Se on myös kahvihuonekeskusteluja ja kokousetikettejä, se on epävirallisissa hetkissä jaettuja tiedonmurusia ja ideoiden heittelyä. Se on ilmapiirin luomista ja kehonkieltä. Se on yhteisen kulttuurin luomista.

Miten teillä tieto kulkee?

Kartoitetaan teidän sisäinen tiedonkulkunne ja mietitään miten sitä voisi tehostaa!

Koulutus ja valmennus

Onko organisaatiossanne suuria muutoksia ja siksi epävarmuutta ja huonoa ilmapiiriä? Vai onko tiimeissä kenties havaittavissa tehottomuutta ja motivaation puutetta? Tarvitseeko yrityksenne lisää innostusta?

Ratkaisu voi löytyä esim.

- ratkaisukeskeisestä valmennuksesta joko kokonaisille tiimeille tai yksilöille
- vahvuuskartoituksesta ja vahvuuksilla johtamisesta
- puheenvuorosta esimerkiksi yrityksen yhteisessä päivässä aiheena innostuksen syntyminen ja johtaminen työpaikalla

Laita viestiä!

Haluatko jutella kanssani? Ota yhteyttä, kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö. Jutellaan pian lisää!
Copyright 2023 © Kjarkur
Tietosuojaseloste