Hanna Inkinen

Minun missioni on pelastaa maailma. Perustin Kjarkurin, koska intohimoni on saada ihmiset loistamaan ja näin auttaa yrityksiä parempaan kannattavuuteen. Näin pelastan maailmaa ihminen ihmiseltä, yritys yritykseltä.

Olen sitä mieltä, että työpaikat tarvitsevat enemmän empatiaa, psykologista turvallisuutta ja positiivista johtamista. Silloin ihmiset työpaikoilla saavat loistaa, hyödyntää vahvuuksiaan ja löytää työstä merkityksen. Oma työ- ja elämänkokemukseni ovat herättäneet minussa vahvan tarpeen tehdä juuri tätä: auttaa yrityksiä tulemaan paremmiksi työpaikoiksi, joissa työntekijä on stara, joka saa loistaa ja tehdä omaa työtänsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Koko elämäni on ollut valmistautumista missioni toteuttamiseen

Olen työskennellyt aikaisemmin mm. assistenttinä, viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä sekä HR:ssä mm. Nokialla, Kauppa- ja teollisuusministeriössä sekä Honkarakenteella. Kun katson urapolkuani taaksepäin huomaan, että kaikki on ollut valmistautumista missiooni pelastaa maailma työntekijäkokemuksia kehittämällä. Olen jokaisessa työpaikassani auttanut ihmisiä hoitamaan oman työnsä parhaalla mahdollisella tavalla, jopa silloin, kun se ei ole virallisesti kuulunut toimenkuvaani.

Oma uupumiseni ja elämänjärjestyksen uusiksi miettiminen saivat minut hyppäämään yrittäjyyteen. Empaattisuuteni, kaikki lukemani sekä kokemukseni työelämästä ja uupumisesta auttavat minua ymmärtämään työntekijän arkea, sitä mitä hän tarvitsee pystyäkseen olemaan paras versio itsestään.

Arvoni johdattavat minua

Empatia - minun on helppo ymmärtää ihmisiä. Pystyn asettumaan kenen tahansa saappaisiin ja näkemään asiat hänen kannaltaan.

Intohimo - suhtaudun suurella tunteella kaikkeen, mitä teen. Minulle merkitys on tärkeä.

Aitous - wysiwyg. Olen varmasti rehellinen enkä koskaan sano mitään, mitä en tarkoita.

Rohkeus - Olen oppinut luottamaan siihen, että elämä kantaa ja että asioilla on tapana järjestyä. Luotan intuitiooni. Uskallan puhua vaikeistakin aiheista ja tehdä uhkarohkealta vaikuttavia päätöksiä. En ole katunut yhtäkään.

Yritykseni nimi tulee arvoistani ja yhdestä intohimon kohteestani: Kjarkur on rohkeus islanniksi. Islannissa minua kiehtoo sen syntytarina, sen luonnon kontrastit, tuli/jää, vehreys/karuus, ystävällisyys/vaarallisuus sekä sen mytologia. Sitähän (työ)elämäkin on, kontrasteja ja jatkuvaa muutosta.

Olen maailmankansalainen ja sytyn monimuotoisuudesta

Olen asunut yhdeksän vuotta elämästäni ulkomailla. Nuorena asuin kuusi vuotta Englannissa, jossa myös opiskelin yliopistossa. Nuo vuodet muokkasivat minusta kansainvälisen, kielitaitoisen, maailmankansalaisen ja viihdyn erinomaisesti eri aksenttien sekamelskassa, kuuntelen mielelläni tarinoita ihmisten taustoista ja arvostan monimuotoisuutta. Sittemmin asuin kolme vuotta Berliinissä ja nuo vuodet jättivät minuun toisenlaisen jäljen. Noina vuosina juoksin kilometritolkulla Berliinin katuja ja puistoja ja etsin itseäni. Henkilökohtainen muutokseni alkoi Berliinissä ja siksi Berliinillä on aivan erityinen paikka sydämessäni.

Kjarkur näyttää Berliiniltä, koska työntekijäkokemus on kerroksellinen

Kjarkurin visuaalinen ilme on Berliinistä. Rakastan Berliinin kerroksellisuutta, sen elämää nähneitä katuja ja niitä reunustavia taloja graffiteineen ja julisteineen. Historian kirjo on läsnä stolpersteineina ja katukuvasta puuttuvina rakennuksina, rautaesiripun aikaan rakennettuina kalseina elementtitaloina ja muurin jäänteinä, hipsteritaiteena ja modernina Potzdamer Platzina. Yrityskulttuuri ja työntekijäkokemus ovat myös kerroksellisia ja monivivahteisia. Niissä näkyy elämä ja yrityksen henki, joita sisäisellä viestinnällä vahvistetaan.

Laita viestiä!

Haluatko jutella kanssani? Ota yhteyttä, kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö. Jutellaan pian lisää!
OTA YHTEYTTÄ
Copyright 2023 © Kjarkur
Tietosuojaseloste